Menu
0
https://www.zandstraal24.nl/toepassingen/huren
Winkelmandje
Zoeken

Zandstralen en luchtgommen doe je zelf!

Bij Zandstraal24 huur je straalmachines om eenvoudig zelf je gevel, houten balken, boot of meubels te zandstralen. Zandstralen of luchtgommen is zeer eenvoudig: onder hoge of lage druk wordt straalmiddel op de ondergrond gespoten. Deze combinatie zorgt voor een mooie reiniging van de ondergrond. Afhankelijk van deze ondergrond en de keuze voor het straalmiddel, wordt de ondergrond in meer of mindere mate opgeruwd waardoor een nieuwe verflaag goed zal hechten. 

Zandstralen voor particulieren bedrijven

Wij verhuren onze straalmachines zowel aan bedrijven als aan particulieren. Velen gingen u voor met mooie resultaten als gevolg. Zandstralen is geschikt voor vele ondergronden en daardoor toepasbaar voor hout en meubels, scheepvaart, jachtonderhoud en reinigen van gevels. Kijk voor een impressie eens in onze fotogalerij. 

Mobiele straalset

Mobiele straalset waarmee u op uw eigen locatie uw straalklus kunt uitvoeren. U straalt eenvoudig uw eigen gevel, balkenplafond, dakkapel, boot, etc. De compressor is ingebouwd in een bus, waar u ook de straalunit(IBIX25),  persluchtdroger, slangen en het straalmiddel mee kunt vervoeren. Bescherming voor gezicht wordt meegeleverd. De bus heeft een laadklep aan de achterzijde.

Dagprijs
€199,00
Weekprijs
€755,00
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (€35,00). U rijdt 100 km vrij, daarna rekenen wij €0,25 p/km. De borg voor deze machine is €350,00. U kunt dit bij afhalen bij ons pinnen.
Huur mij

IBIX 25 straalunit set met compressor

Straalmachine set compleet met dieselcompressor, lucht slangen en bescherming voor uw gezicht. Voor deze set heeft u een eigen kentekenplaat nodig en voldoende capaciteit in uw auto voor de straalketel, slangen en eventueel straalmiddel.

Dagprijs
€155,00
Weekprijs
€575,00
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (€35,00). De borg voor deze machine is €250,00. U kunt dit bij afhalen bij ons pinnen.
Huur mij

Container voor zelf zandstralen

Het is nu ook mogelijk om uw straalwerk bij ons uit te voeren. U huurt bij ons een container, welke is voorzien van stofafzuiging. Gezichtsbescherming is inclusief. Afmeting container: 20 ft (6.00 x 2.45 x 2.60 m).

Het straalmiddel wordt per zak berekend. Het is de bedoeling dat de container veegschoon wordt achter gelaten. Het gebruik van de machines en de container is altijd op eigen risico.

Dagprijs
€25,00 p/u
Weekprijs
niet van toepassing
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (€35,00).
Huur mij

IBIX 9 straalunit set

Straalmachine met nakoeler en gezichtsbescherming. Capaciteit benodigde compressor: 500l/min (effectief).

Dagprijs
€76,98
Weekprijs
€307,92
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (€35,00). De borg voor deze machine is €150,00. U kunt dit bij afhalen bij ons pinnen.
Huur mij

Diesel compressor 3.7 m3/min.

Met deze mobiele compressor kunt u op uw eigen locatie uw straalklus kunt uitvoeren. U straalt eenvoudig uw eigen gevel, dakkapel, balkenplafond, boot, etc. De mobiele compressor heeft een volume van 3.7 m3/min. Exclusief luchtslangen.

Dagprijs
€57,80
Weekprijs
€231,20
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (€35,00). De borg voor deze machine is €300,00. U kunt dit bij afhalen bij ons pinnen.
Huur mij

IBIX 25 straalunit

De IBIX® 25 straalmachine is licht van gewicht, compact en zeer geschikt om mobiel straalwerk nat en droog uit te voeren. De straalmachine is volledig uit aluminium vervaardigd. 

Dankzij de lichtgewicht uitvoering is de IBIX® overal in te zetten. De IBIX® 25 is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik.

Dagprijs
€61,98
Weekprijs
€247,93
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (35,00). De borg voor deze machine is €100,00. U kunt dit bij afhalen bij ons pinnen.
Huur mij

IBIX 9 straalunit

De IBIX® 9 straalmachine is licht van gewicht, compact en zeer geschikt om mobiel klein straalwerk droog uit te voeren. De straalmachine is volledig uit aluminium vervaardigd. 

Dankzij de lichtgewicht uitvoering is de IBIX® overal in te zetten. De IBIX® 9 is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik. 

Dagprijs
€41,32
Weekprijs
€165,29
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (35,00). De borg voor deze machine is €100,00. U kunt dit bij afhalen bij ons pinnen.
Huur mij

Straalhelm set

De straalhelm type ASPECT is een comfortabele licht van gewicht straalhelm. Geschikt voor alle straalklussen. De straalhelm is voorzien van een makkelijk te openen en gebogen vizier en is uitgerust met een luchtstroomindicator, verstelbaar binnenwerk voor een goed draagcomfort, drukregelaar en nylon cape met riem. Luchtverbruik: 200-250 l/pmin, 2010gr.

Dagprijs
€25,00
Weekprijs
€100,00
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (7,50). De borg voor deze machine is €50,00. U kunt dit bij afhalen bij ons pinnen.
Huur mij

Nakoeler RA-10

Nakoelers zorgen voor droge perslucht en voorkomen zo verstoppingen in de straalketel voor een gelijkmatige en continue stroom van straalmiddel. De enige manier om vocht uit de perslucht te halen, is om het eerst af te koelen! Een nakoeler koelt de perslucht tot ongeveer 9°C boven de omgevingstemperatuur. Deze temperatuurdaling zorgt ervoor dat het water condenseert en druppels vormt. De druppels worden dan verwijderd door de centrifugaal afscheider die onderdeel is van de nakoeler.

Dagprijs
€12,40
Weekprijs
€49,60
Prijzen zijn excl. BTW, 7% verzekering en schoonmaak kosten (12,50). De borg voor deze machine is €100,00. U kunt dit bij afhalen bij ons pinnen.
Huur mij